Google Adwords blogLinkkatalog

Skrevet 3. juni 2015, 12.31 af Jonas Ebbe

Linkkatalog

Hvorfor valgte jeg i 2014 at lave et helt nyt linkkatalog? Er det ikke en uddøende race og kan det ikke være negativt at tilmelde sin hjemmeside eller webshop derpå?


Læs hele indlægget →

Google shopping kampagne

Skrevet 5. august 2014, 19.49 af Jonas Ebbe

Google shopping kampagne

Google shopping er det seneste hit indenfor annoncering og markedsføring hvis du har en webshop. Du har nu mulighed for at få vist dine produkter i billedform med produktnavn og pris i søgeresultatet på Google.

Faktisk er det billigt og en rigtig god måde at få flere besøgende direkte til din webshop på præcist det produkt, som der er blevet søgt efter. Dette giver en højere konverteringsfrekvens end traditionelle PLA og bannerannoncering.


Læs hele indlægget →

Google Adwords ekspert

Skrevet 14. april 2014, 16.04 af Jonas Ebbe

Google Adwords ekspert

Søger du en Google Adwords Ekspert? Så er du kommet til rette sted hvis jeg selv skal sige det. Men hvad er en Adwords ekspert og hvad skal der til for at kalde sig selv for Google Adwords ekspert? Jeg har i dette indlæg givet mit bud på hvad det indebære at kunne kalde sig selv for Adwords ekspert.


Læs hele indlægget →


Hvad er Google AdWords?

Skrevet 7. april 2013, 14.26 af Jonas Ebbe

Hvad er Google AdWords?

Hvad er Google Adwords?
Er det en god forretning?
Hvilke fordele og ulemper er der ved at bruge Google AdWords?

Læs hele artiklen, og bliv lidt klogere på Google AdWords. Hvem ved, måske kan det gå hen og blive en rigtig god forretning for netop din virksomhed.


Læs hele indlægget →